Váci SzC Madách Imre Technikum és Szakképző Iskola

2100 Gödöllő, Ganz Ábrahám utca 1-3 OM: 203065

   Üdvözöljük iskolánk weboldalán!

Szakképző iskola

szakma
A 9. évfolyamon  kezdődő 3 éves szakképzés, azaz az általános iskola 8. évfolyamának elvégzése után kezdhető.

Technikum

A kötelező érettségi tantárgyak mellett szakmai alapismeretekből tesznek érettségi vizsgát a negyedik év végén. 

Tovább

Felnőttképzés

tandíj4Az érettségivel rendelkezők 1 vagy 2 év alatt szerezhetnek szakmai képesítést. A képzés idejét...

Tovább

Esti gimnázium

Iskolánkban esti gimnázium működik. Oktatási intézményünk a Budakalász Gimnázium kihelyezett tagiskolája. 

Tovább

Figyelem! Intézményünket  2020.03.16-tól diákok a Kormány eltérő intézkedéséig  nem látogathatják! Célunk ugyanakkor, hogy minden diákunk eredményesen be tudja fejezni a tanévet, ennek érdekében digitális formában fogjuk a tananyagokat biztosítani.

Kérek minden diákot, hogy az osztályfőnöke számára biztosítsa elektronikus elérhetőségét, amennyiben ezt elmulasztotta volna a tanév eddigi menete során, vagy az adatváltozását esetleg elfelejtette jelezni és az igy nem kerülhetett berögzítésre. 

A Kréta felületen keresztül, illetve praktikusan a közösségi csoportokban kapják a tanulócsoportok az instrukciókat tanáraiktól. 

Minden diákot kérek arra, hogy ne vakációnak tekintsétek ezt az időt, hanem a magatok részéről azzal segítsetek, hogy feldolgozzátok a digitális anyagokat, vagy részt vesztek az on-line foglalkozásokon, mivel a tanév eredményes lezárásához továbbra is értékelni kell a teljesítményeteket és ehhez a további aktivitásotok elengedhetetlen.

A gyakorlati helyekről 2020.03.18 szerdán fogunk hivatalosan tájékoztatót adni, egyelőre nem kell oda sem mennetek! Legvalószínűbb, hogy projektfeladatot fogtok kapni, amit otthon is meg tudtok valósítani.

 

A kormány a lakosság védelme és a vírus terjedésének kivédése érdekében intézkedéseket rendelt el, melyek egy része az oktatási intézményekre, így iskolánkra is vonatkozik.

A külföldi nyelvtanulási programok, osztálykirándulások, testvériskolai látogatások későbbi időpontban kerülnek majd megszervezésre.

Amit mi tehetünk, az a megelőzés: használjuk a kihelyezett kézfertőtlenítőket, fogyasszunk vitaminokat, kerüljük a tömeget! 

Kérek mindenkit, elsődleges forrásként a https://koronavirus.gov.hu/ oldalról és iskolai szinten a fenntartónktól érkező információk alapján, az intézmény médiafelületein tájékozódjon.

 

Kocsi Tamás
igazgató

Diákcsere program - Giesseni testvériskolánk

1476130 442405912526025 1355264216 n 1
 
A Gödöllő és Gießen közti 25 éves testvérvárosi kapcsolat apropóján Astrid Eibelshäuseral polgármester asszony Magyarországon,Giessen testvérvárosában járt a napokban.
 

Nemzetközi pályázatok

Statistical Overview

 

Aktuális pályázatok

 

 

 

 

 

Tovább...