Váci SzC Madách Imre Technikum és Szakképző Iskola

2100 Gödöllő, Ganz Ábrahám utca 1-3 OM: 203065

   Üdvözöljük iskolánk weboldalán!

Szakképző iskola

szakma
A 9. évfolyamon  kezdődő 3 éves szakképzés, azaz az általános iskola 8. évfolyamának elvégzése után kezdhető.

Technikum

A kötelező érettségi tantárgyak mellett szakmai alapismeretekből tesznek érettségi vizsgát a negyedik év végén. 

Tovább

Felnőttképzés

tandíj4Az érettségivel rendelkezők 1 vagy 2 év alatt szerezhetnek szakmai képesítést. A képzés idejét...

Tovább

Esti gimnázium

Iskolánkban esti gimnázium működik. Oktatási intézményünk a Budakalász Gimnázium kihelyezett tagiskolája. 

Tovább

Megyei döntős lányok!

Márciusban lezajlottak a Coca-Cola országos amatőr középiskolás kispályás labdarúgóbajnokság körzeti versenyeinek tavaszi fordulói.Iskolánk fiú csapata – amely szereplését holtversenyben a második helyről folytatta -az őszi fordulóhoz hasonlóan ismét a gödöllői Táncsics úti sporttelepen lépett pályára

és ahogy az első körben, újra a Református Líceum elleni győzelemmel kezdett. A Fóti Népművészeti Gimnázium ellen könnyű dolga volt a társaságnak, ugyanis az ellenfél nem tisztelte meg jelenlétével az eseményt... Következett az aszódi Evangélikus Gimnázium, amely ellen a csoportelsőség és az azzal járó továbbjutás volt a tét. Sajnos ezen a mérkőzésen nem sikerült a győzelem, így a Deme István vezette fiaink nem jutottak a megyei döntőbe, de a megszerzett ezüstéremre joggal lehetnek büszkék.

A gyengébbik nem képviselői Üllőn csaptak össze. Csapatunk az őszi három győzelem után bizakodva várta a visszavágókat, amelyek gyorsan le is mentek, ugyanis sem a budaörsi, sem a szigetszentmiklósi középiskola nem jelent meg, így egy tét nélküli barátságos döntetlennel (1:1) jutott leány csapatunk a szintén gödöllői Török Ignác Gimnázium előtt a megyei döntőbe. Városi riválisunk nagy örömére a lányok mezőnyéből a csoportmásodikok is továbbjutottak, így velük is találkozhatunk az április 24- i, gödöllői megyei döntő hatos. Ide természetesen a csapat szép számú szurkolói gárdát is vár, mi pedig bízunk benne, hogy a két évvel ezelőtti nagykátai bronzéremhez hasonló siker idén is összejön a lányoknak!

A körzeti 2. helyezett fiú csapat: Kovács Krisztián, 11.g – Lakatos Róbert, 9.b – Mihók Richárd, 10.a – Csendes Zsolt, 10.h – Kurmai Bence, 12.h – Néma Jácint, 10.h – Vermes Roland, 10.a – Hajagos Dávid, 10.a.

A körzeti 1. helyezett leány csapat: Szűcs Viktória, 11.b – Losonczy Zita, 11.b – Csapó Regina, 10.a – Darányi Renáta, 11.k – Barbu Brigitta, 11.b – Hidegh Barbara, 9.a

Diákcsere program - Giesseni testvériskolánk

1476130 442405912526025 1355264216 n 1
 
A Gödöllő és Gießen közti 25 éves testvérvárosi kapcsolat apropóján Astrid Eibelshäuseral polgármester asszony Magyarországon,Giessen testvérvárosában járt a napokban.
 

Nemzetközi pályázatok

Statistical Overview

 

Aktuális pályázatok

 

 

 

 

 

Tovább...