Váci SzC Madách Imre Technikum és Szakképző Iskola

2100 Gödöllő, Ganz Ábrahám utca 1-3 OM: 203065

   Üdvözöljük iskolánk weboldalán!

Szakképző iskola

szakma
A 9. évfolyamon  kezdődő 3 éves szakképzés, azaz az általános iskola 8. évfolyamának elvégzése után kezdhető.

Technikum

A kötelező érettségi tantárgyak mellett szakmai alapismeretekből tesznek érettségi vizsgát a negyedik év végén. 

Tovább

Felnőttképzés

tandíj4Az érettségivel rendelkezők 1 vagy 2 év alatt szerezhetnek szakmai képesítést. A képzés idejét...

Tovább

Esti gimnázium

Iskolánkban esti gimnázium működik. Oktatási intézményünk a Budakalász Gimnázium kihelyezett tagiskolája. 

Tovább

COCA - COLA CUP 2014. A tavaszi forduló beszámolója

Lezajlottak a Coca Cola Cup középiskolás kispályás labdarúgó torna régiós küzdelmei. A tavaly életre keltett sorozaton másodszor vesz részt iskolánk, amely az előző tanévben igen sikeresen szerepelt, hiszen a Gödöllői Régió középiskolái közül egyedüliként indított fiú- és leány csapato(ka)t is, sőt mindkét nem küzdelmeiben győztesként léphettünk tovább a megyei döntőbe, ahol lányaink a bronzérmet szerezték meg.

A sikeres szereplésen felbuzdulva, idén ősszel négy (!) csapattal jelentkeztünk: három fiú - és egy lány együttes kergette a labdát a gödöllői, illetve dunakeszi tornán a Madách iskola színeiben. A tavaszi fordulóra a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási napon került sor a gödöllői Táncsics Mihály Utcai Sportcentrumban. Az esély minden csapatunknál adott volt a továbbjutásra, vagyis a régiós elsőségre, bár ehhez Fortuna támogatására is nagy szükségünk lett volna. Sajnos ez idén elmaradt, de csapatainknak azért idén is sikerült érmekkel megajándékozniuk minket,

hiszen „A” csapatunk, bár újra alulmaradt a Premontrei Gimnáziummal szemben, az ezüstérmet szerezte meg a Fóti népművészeti Gimnázium és Szakközépiskola előtt, ahogy a Török Ignác Gimnázium csapata mögött szintén a második helyet szerezte meg „B” csapatunk, amely a „C” gárdánkat, illetve a CEAS iskola együttesét győzte le. A két csoportgyőztes jutott a Pest megyei döntőbe, vagyis a mieink mindkét esetben egy helyezéssel maradtak le az eseményről. Szépen szerepeltek lányaink is, bár nekik a tavalyi megyei harmadik hely elérésére a házi gólkirály, Darányi Renáta hiányában kevesebb esélyük volt, de a régiós harmadik hely azért összejött, igaz a váci Madách Gimnázium és a gödöllői Török Ignác Gimnáziummal ezúttal nem voltunk egy súlycsoportban, de a dunakeszi Radnóti Gimnáziumot és a Fóti Népművészeti Gimnázium és Szakközépiskola csapatait sikerült. 

Gratulálunk az iskolánkat sportszerűen és sikeresen képviselő tanulóknak és Hegyi Ferenc és Horváth Kristóf kísérő tanáraiknak! Reméljük, hogy jövőre is ilyen nagy létszámban indulhatunk a versenysorozaton!

MADÁCH Lányok: Szűcs Viktória, Csóli Niki, Czibi Brigitta, Horváth Karolina, Szabó Rebeka, Vechter Ildikó, Csapó Regina, Kalcsó Kitti, Molnár Gabriella.

MADÁCH 1: Kovács István Krisztián (nem jelent meg), Gohér Máté, Kovács Mihály (nem jelent meg), Styaszni Tódor, Baktai Norbert, Horváth Miklós, Baraksó János.

MADÁCH 2: Lajkó Sándor, Lakatos Róbert, Farkas János, Baranyi Pál, Váradi Róbert, Mihók Zoltán (nem jelent meg)

MADÁCH 3: Bőcs Patrik, Csendes Zsolt, Gromolya Renátó, Kalácska Viktor, Kreisz Richárd, Fórián Richárd Sándor, Péter Tamás, Sándor Krisztián, Sándor Zoltán

Diákcsere program - Giesseni testvériskolánk

1476130 442405912526025 1355264216 n 1
 
A Gödöllő és Gießen közti 25 éves testvérvárosi kapcsolat apropóján Astrid Eibelshäuseral polgármester asszony Magyarországon,Giessen testvérvárosában járt a napokban.
 

Nemzetközi pályázatok

Statistical Overview

 

Aktuális pályázatok

 

 

 

 

 

Tovább...